Horoscop

Horoscop zilnic. Marți, 11 aprilie. Zodia care trebuie să ia acum o decizie importantă pentru viitor

3 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 11 Aprilie 2023, ora 07:00

6 citiri

Horoscop zilnic. Marți, 11 aprilie. Zodia care trebuie să ia acum o decizie importantă pentru viitor

Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Ti se propune sa te implici in activitati la limita legalitatii, pentru a-ti putea realiza planurile. Ar fi bine sa nu dai curs acestui sfat, care ti-ar putea aduce multe neplaceri intr-un viitor nu foarte indepartat. Oricum, in curand finalizarile se vor concretiza, asa ca nu are nici un rost sa te complici. La serviciu nu este cazul sa astepti sprijinul colegilor.

Taur: Te tenteaza sa iesi la cumparaturi pentru ati satisface unele mofturi. N-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie sa aiba nevoie de o suma de bani care nu iti este tocmai la indemana. Implicarea in activitati sociale iti va permite sa iti pui in valoare calitatile, dar si sa-ti gasesti adepti pentru proiectele tale mai vechi. Relatia cu fratii revine in actualitate.

Gemeni: La serviciu te vei bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus sa ti se dea noi sarcini, semn ca se mizeaza mult pe calitatile tale. Daca vei da dovada de superficialitate, nu vei avea nici un avantaj, iar popularitatea ta se va deprecia simtitor. tine cont ca multe in viitorul tau depind de constiinciozitatea de care vei da dovada in aceasta perioada.

Rac: Esti in verva si hotarat sa rezolvi tot ce iti iese in cale. Mai ales la serviciu vei avea un randament deosebit, spre bucuria colegilor, care vor beneficia si ei de ajutorul tau. Ai putea lua acum o decizie pentru viitor, dar este bine sa analizezi situatia pe toate fetele. Relatia cu partenerul de viata s-ar putea deteriora daca nu vei fi mai atent la exprimare.

Leu: Rabdarea si perseverenta se cer a fi puse pe primul plan, caci proiectele pe care ti le-ai facut nu prea au sorti de izbanda. Nu ai insa nici un motiv sa te impacientezi, caci ai timp suficient la dispozitie. Energia fizica nu este la nivelul obisnuit, asa ca n-ai fi rau sa iti pastrezi mai mult timp pentru odihna. Acorda ceva mai multa atentie sanatatii.

Fecioara: Este posibil sa primesti o suma de bani pe care o astepti de mai mult timp. Esti cam obosit, dar ideile pe care le ai te ajuta sa te descurci fara probleme. Cel mai favorizat ramane totusi domeniul intelectual, in care poti avea o realizare deosebita. in anturajul apropiat se vor ivi unele atercatii si ar fi bine sa nu intervii. Daca ti se va face o propunere de petrece a timpului liber, nu ai nici un motiv sa refuzi.

Balanta: Este momentul sa fati schimbarile pe care le doresti in apartament, caci cei din familie te vor sustine in aceasta directie. Unul dintre parinti va avea o realizare, ceea ce te va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creste simtitor si acest lucru iti creeaza o stare de nesiguranta. Totusi, nu este cazul sa-ti faci probleme, situatia ta financiara este relativ stabila.

Scorpion: Problemele de cuplu sau cele nascute de asocieri pot fi cu usurinta rezolvate. Solutiile pe care le gasesti acum dau satisfactii multiple tuturor celor implicati. Energia fizica te sustine in tot ce vei intreprinde, dar daca doresti ca succesul sa fie deplin incearca sa fii mai conciliant. Farmecul personal iti va da ocazia sa faci o excelenta impresie unei persoane de sex opus.

Sagetator: Relatiile tale cu sefii ar putea fi mai tensionate daca vei incerca un dialog pe teme financiare. in cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie, vei primi o aprobare sau actele de calatorie. Totusi, chiar daca pleci, chiar daca nu, fii atent la ce faci cu banii. in familie se va pertece un eveniment care iti va trezi interesul, dar in scurt timp se va dovedi ca nu este ceva important.

Capricorn: Corectitudinea si seriozitatea de care dai dovada te fac foarte apreciat de cei din jur. Vei avea astazi ocazia sa iti largesti cercul de prieteni, ceea ce este in conformitate cu dorintele tale. O persoana cu functie iti promite un ajutor substantial, dar nu este cazul sa iei in serios chiar tot ce ti se spune. Evita sa te implici in colaborari pana nu iti sunt clare toate conditiile.

Varsator: Dorinta ta de o mai mare independenta ii ia pe nepregatite pe cei din jur, care iti dau niste replici cam dure. Daca doresti sa iti impui punctul de vedere, incerca sa fii mai diplomat si sa o iei mai pe ocolite. Eventual, lasa loc pentru a continua discutia si maine. Relatia cu colegii este cam tensionata, asa ca nu este cazul sa mizezi intr-o prea mare masura pe sprijinul lor.

Pesti: Ai de facut o multime de drumuri, care par a nu se mai termina. Daca iti ramane timp, ai putea incerca sa iti rezolvi corespondenta. intelegerile scrise sau verbale au toate sansele sa se realizeze in cel mai scurt timp. Starea ta generala nu va fi nemaipomenita in primele ore ale diminetii, asa ca, daca ai ceva important de facut, incearca dupa pranz.



Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *