International

A fost făcut public testamentul lui Matthew Perry. Unde va merge averea actorului decedat, fără copii și necăsătorit

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 14 Martie 2024, ora 19:19

193 citiri

A fost făcut public testamentul lui Matthew Perry. Unde va merge averea actorului decedat, fără copii și necăsătorit

Matthew Perry a devenit celebru în urma sitcomului Friends FOTO Facebook

La aproape cinci luni de la moartea lui Matthew Perry, la vârsta de 54 de ani, testamentul actorului din „Friends” a fost făcut public. Din acest document, întocmit în 2009 şi publicat de revista People, reiese că actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing avea o avere de 120 de milioane de dolari înainte de a muri.

Potrivit documentului, actorul, care era necăsătorit şi nu avea copii, a dorit să lase cea mai mare parte a averii sale – puţin peste un milion de dolari – unui fond pe care el însuşi l-a fondat, numit „Alvy Singer Living Trust”, cu referire la numele personajului principal din filmul lui Woody Allen, Annie Hall.

Printre beneficiarii trustului se numără tatăl său John Perry şi mama sa Susan Morrison, precum şi sora sa vitregă Caitlin Morrison şi fosta sa iubită Rachel Dunn.

Deşi nu a avut niciodată copii, Matthew Perry a mai indicat în testamentul său că, în cazul în care va deveni tată după 2009 – data la care a fost semnat documentul – niciunul dintre copiii săi nu va putea moşteni averea sa.

Actorul a fost găsit inconştient în jacuzzi-ul său la 28 octombrie. A fost declarat mort la faţa locului, iar poliţia a anunţat la momentul respectiv că nu există dovezi de crimă.

Potrivit anchetei, care a fost închisă în ianuarie, moartea actorului a fost cauzată de „efectele acute” ale ketaminei, un anestezic folosit uneori pentru a combate depresia.

Cunoscut în întreaga lume pentru rolul său din serialul de succes „Friends”, Matthew Perry a povestit lupta sa cu dependenţa de alcool şi droguri în autobiografia sa „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” (2022).Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.