International

Desi SUA raporteaza zilnic peste 50.000 de infectari cu coronavirus, de aproape o saptamana, iar numarul deceselor a depasit 130.000, Donald Trump spune ca „99% dintre cazurile de coronavirus sunt inofensive”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Donald Trump a sarbatorit, sambata, Ziua Independentei Statelor Unite la Muntele Rushmore, in prezenta a mii de oameni, desi coronavirusul continua sa faca ravagii in tara, iar specialistii atrag atentia ca distantarea sociala e mai necesara ca oricand.

Conform The Guardian, citat de Digi24, desi peste 130.000 de oameni au murit in SUA de la inceputul epidemiei, Donald Trump spune ca „99% dintre cazurile de coronavirus sunt inofensive”

„Am fost loviti de virusul din China. Dar am realizat multe lucruri. Strategia noastra merge inainte si merge bine. Dispare dintr-o zona, iar apoi isi face aratata fata urata in alta zona. Dar am invatat multe. Am invatat cum sa stingem incendiul”, a spus Donald Trump in timp ce tara pe care o conduce raporteaza peste 50.000 de cazuri zilnic de aproape o saptamana.

Dr. Anthony Fauci expertul in boli infectioase de top din SUA spune ca „este destul de evident ca nu ne indreptam in directia corecta”, in ciuda laudelor presedintelui american.

Presedintele SUA a pus numarul mare de cazuri pe seama testarii ample, din nou.
„Am testat pana acum aproape 40 de milioane de oameni. Facand asta, aratam cazuri, dar 99% dintre ele sunt inofensive. Rezultate pe care nicio alta tara nu le poate arata, pentru ca nicio alta tara nu are capacitatea noastra de testare, nici in termeni de cifre, nici in termeni de calitate”.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *