International

Imagini impresionante din timpul calatoriei avionului spatial al lui Richard Branson FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Calatoria pana la marginea spatiului i-a reusit miliardarului Richard Branson. Putin peste 15 minute a durat zborul, incheiat cu succes si care da startul unei noi ere, cea a turismului spatial.

Vehiculul spatial VSS Unity al companiei private Virgin Galactic a zburat cu echipaj complet, din care a facut parte si fondatorul companiei, Richard Branson.

Miliardarul si restul echipajului Unity 22 au pornit in vehiculul VSS Unity SpaceShipTwo al Virgin Galactic, transportat de portavionul VMS Eve. La altitudinea de 15.000 de metri, VSS Unity si-a continuat zborul pe cont propriu in spatiul suborbital. Eve si Unity au revenit impreuna pentru aterizarea la Spaceport America.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Iesirea in spatiu a durat practic cateva minute.

17 ani au durat pregatirile pentru aceasta cursa, pentru realizarea careia Richard Branson a investit u miliard de dolari.

Richard Branson a fondat Virgin Galactic in 2004, pentru a se concentra pe turismul spatial.


O analiza a celui de-al treilea zbor in spatiu al companiei sale, efectuat in luna mai – pana la 88,5 kilometri altitudine – a aratat ca totul a mers bine si a deschis calea pentru a obtine permisiunea Federal Aviation Administration (FAA) necesara.

https://upload.ziare.com/adminx/index.php?locator=amvc_items.Edit&page=0&id=2528644&showResource=1

Mai mult de 700 de oameni au rezervat deja un loc pentru o astfel de calatorie cu Virgin Galactic. Initial, un bilet a costat 250.000 de dolari, dar este asteptat ca pretul sa creasca odata ce compania va accepta din nou rezervari.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *