International

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Papei Francisc. ”Evolutia clinica este cea asteptata”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Starea de sanatate a Papei Francisc este „satisfacatoare” dupa ce a fost supus unei operatii la colon duminica trecuta, a informat sambata Sfantul Scaun.

Purtatorul de cuvant al Vaticanului, Matteo Bruni, a informat ca ziua de vineri „a fost linistita” pentru papa, „evolutia clinica este cea asteptata” si ca urmeaza tratamentul prescris de medici.

Putin cate putin papa si-a reluat activitatea si se plimba pe culoarele rezervei dedicate exclusiv pontifilor de la spitalul clinic Gemelli din Roma.

Vineri dupa amiaza, papa i-a amintit in rugaciunile sale pe medicii, infirmierii si personalul sanitar care au grija de pacienti, mai ales de cei vulnerabili.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Duminica, papa Francisc va rosti rugaciunea Angelus de la etajul zece al spitalului.


Zilele acestea, copiii de la unitatea de oncologie de la Gemelli i-au trimis papei o scrisoare cu desene facute de ei, pentru a-i transmite urarile de recuperare rapida.

„Draga papa Francisc, am aflat ca nu te simti prea bine si ca esti acum internat la spitalul nostru. Desi nu putem sa te vedem, iti trimitem o puternica imbratisare si iti uram sa te vindeci cat mai repede”, se arata in scrisoare.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *