International

”M-a întrebat de numerele de la loto!”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 04 Iulie 2023, ora 10:26

46 citiri

A fost înghițit de o balenă, dar a supraviețuit. Ce i s-a întâmplat la spital: ”M-a întrebat de numerele de la loto!”

Un bărbat a fost înghițit de o balenă FOTO Twitter (captură)

Michael Packard este un scafandru care a trăit momente demne de un film de acțiune în timp ce făcea scufundări, în urmă cu un an.

Mai exact, a fost înghițit de o balenă cu cocoașă, iar prima dată s-a gândit că a fost prins de un rechin. Totuși, când i-a văzut dinții, a realizat că e vorba despre o balenă.

A simțit o durere extrem de puternică, ca și cum ar fi fost lovit de un camion de 100 de tone, după cum povestește acesta. Deși credea că și-a găsit sfârșitul, balena l-a aruncat înapoi în apă și nu s-a ales decât cu un picior rupt.

În timpul impactului și-a pierdut tubul prin care respira, fiind nevoit să îl caute prin întuneric. În acele momente de groază s-a gândit la familia lui.

La un an distanță, Packard a revenit asupra momentului, răspunzând la o serie de întrebări pe platforma Reddit.

„Am fost prins în capcană timp de aproximativ 30-40 de secunde. Da, am fost aproape convins că voi muri în acea zi”, a mărturisit el.

„M-aș fi putut sufoca sau îneca dacă nu mi-aș fi recuperat regulatorul la timp”, a mai spus bărbatul.

„Toate asistentele și medicii de la spital au venit să mă vadă și să mă întrebe despre asta. O asistentă a venit cu un carnețel și m-a întrebat de numerele de la loto!”, și-a amintit Packard..Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.