International

Momentul în care o dronă atacă avionul de recunoaștere rusesc lângă Minsk. Operațiunea îndrăzneață pusă la cale de partizani VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 03 Martie 2023, ora 16:50

26 citiri

Momentul în care o dronă atacă avionul de recunoaștere rusesc lângă Minsk. Operațiunea îndrăzneață pusă la cale de partizani VIDEO

Filmarea nu este doar un zbor de recunoaștere al dronei, ci momentul atacului în sine FOTO Twitter

Pe 26 februarie, o dronă necunoscută a lovit două avioane rusești de recunoaștere „A-50”, care se aflau pe aerodromul Maciulișchi din Belarus.

Pe internet au apărut imagini cu momentul recunoașterii aerodromului în sine și a locației avioanelor A-50.

Jurnalistul ucrainean Andrii Țaplienko susține că acestă operațiune a fost făcută de partizanii din bieloruși, cu ajutorul SBU,(serviciul secret ucrainean).

Cel mai interesant lucru este că partizanii au reușit nu numai să lovească un avion rusesc pe un aerodrom păzit, ci și să introducă o unitate flash cu militari de pe teritoriul Belarusului în Ucraina, sub nasul rușilor.

Sursa susține că filmarea nu este doar un zbor de recunoaștere al dronei, ci momentul operațiunii în sine, care a fost efectuată de partizani duminică, 26 februarie. După cum s-a dovedit, două drone „au lucrat” simultan asupra avionului. Prima dronă a aterizat pe fuzelaj și a deteriorat echipamentul radar. A doua dronă a filmat întregul proces, după care a explodat.

O astfel de operațiune specială a arătat Federației Ruse că nu se poate ascunde de răzbunare nu numai pe teritoriul lor, ci și în Belarus.

Ieri, au apărut și imagini în care aeronava A-50 a decolat de la Maciulișchi spre Federația Rusă către fabrică, unde ar trebui reparată.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *