International

Primele rezultate ale ”referendumurilor” privind anexarea teritoriilor ocupate de ruși în Ucraina. Cifre demne de Coreea de Nord

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 17:30

121 citiri

Chiar înainte de încheierea procesului de votare în teritoriile ocupate ale Ucrainei, propagandiştii ruşi au început să publice primele rezultate ale ”referendumurilor” regizate de Kremlin.

Deocamdată, doar secțiile de pe teritoriul Federației Ruse au furnizat date.

Potrivit cifrelor întocmite de Kremlin, peste 97% dintre cei care ar fi votat pe teritoriul Rusiei s-au exprimat în favoarea „aderării” la Federația Rusă, scrie agenția rusă Interfax.

După cum asigură propagandiştii, ei au reuşit să proceseze 12 până la 20% din voturi la „secţiile de votare din Rusia” – şi au primit deja un „sprijin” uluitor, aproape unanim, pentru ocuparea unei părţi a Ucrainei de către Rusia.

98,05% dar fi votat pentru „aderarea la Federația Rusă” a regiunii Donețk (16,06% din „voturi” au fost numărate ).

Sprijinul pentru anexarea Regiunii Lugansk a fost de 97,79% din voturi.

„Aderarea la Federația Rusă” a regiunii Zaporojie din Ucraina ar fi primit sprijinul a 98% dintre cei care „au votat pe teritoriul Rusiei”.

Potrivit propagandei, nivelul de sprijin pentru anexarea Regiunii Herson este de 97,47%.

Propagandistii nu au anuntat încă nivelul de „sprijin” pentru pseudo-referendumurile direct in teritoriile ucrainene ocupate. Cu toate acestea, aproape sigur vor urma tendința conturată în informațiile date de „Interfax”.

Așa-zisul referendum a început pe 23 septembrie și ar trebui să dureze până pe 27. Cu două zile înainte președintele rus Vladimir Putin s-a adresat rușilor. În cadrul discursului, el a declarat că Federația Rusă va „face totul” pentru a organiza „referendum” în teritoriile ocupate ale Ucrainei.

Ulterior, surse britanice au spus că dictatorul rus ar putea anunța „aderarea” regiunilor capturate ale Ucrainei la Federația Rusă pe 30 septembrie .Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *