International

Rusia ar putea atacat Marea Britanie cu rachete și submarine de îndată ce Ucraina își restabilește granițele

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 27 Mai 2023, ora 10:13

364 citiri

Scenariu de coșmar: Rusia ar putea atacat Marea Britanie cu rachete și submarine de îndată ce Ucraina își restabilește granițele

Rusia este gata să ducă un război brutal FOTO Twitter

Rusia este o „amenințare directă” pentru Marea Britanie și va riposta dacă va fi învinsă în Ucraina, a declarat șeful Forțelor Aeriene Regale, mareșalul Mike Wigston, scrie The Telegraph.

El crede că trupele rusești reprezintă o amenințare pentru țara sa, iar agresiunea Kremlinului va atinge un nou nivel, chiar dacă președintele rus Vladimir Putin va fi demis.

Wigston crede că Rusia, rănită, va riposta, acționând cu mai multă ferocitate cu mijloace de a ataca Marea Britanie în aer, cu rachete și sub apă, odată ce Ucraina își va restabili granițele.

Potrivit jurnaliștilor, o astfel de declarație este prima recunoaștere de către comandamentul militar occidental că o Rusia umilită poate amenința țările NATO după încheierea războiului din Ucraina.

„Când războiul din Ucraina se va termina și Ucraina își va restabili granițele, așa cum ar trebui, vom avea o Rusia rănită, răzbunătoare, care are mijloacele de a face pagube: lovituri aeriene, lovituri cu rachete sau atacuri submarine”, a declarat el.

Sub Putin a fost construită o întreagă ierarhie. Și chiar dacă el dispare din scenă, sunt mulți alții care l-ar putea înlocui și nu sunt mai puțin cruzi și răzbunători față de propriul lor popor și țările vecine.

Rusia este gata să ducă un război brutal de dragul revizionismului istoric rus, crede mareșalul britanic.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *