International

”Suntem pe cale sa obtinem o victorie imensa. Tara noastra va fi mai mare ca oricand”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Presedintele american Donald Trump a rostit, sambata, un scurt discurs optimist de Ziua Independentei, el spunand ca Statele Unite isi revin si vor fi „mai mari ca oricand” dupa pandemia de coronavirus, „molima teribila venita din China”, relateaza foxnews.com.

„Vreau sa urez tuturor un 4 Iulie fericit. Suntem pe care sa obtinem o victorie imensa, se va intampla si va fi mare. Tara noastra va fi mai mare ca oricand”, a afirmat Trump.

El si-a inceput discursul spunand ca 4 iulie semnifica multe lucruri, „insa mai mult ca orice – libertate”. Trump a vorbit despre economia SUA si despre felul in care aceasta a facut fata perioadei de pandemie: „Eram mai bine decat orice tara din istorie, iar apoi ne-a lovit aceasta molima teribila din China si acum ne apropiem de iesirea din aceasta situatie. Tara noastra isi revine, se intampla multe lucruri pe care oamenii inca nu le vad, dar o sa vedeti in urmatoarele doua luni”, a afirmat Donald Trump.

Acest mesaj vine dupa ce, la Mount Rushmore, presedintele american a spus ca este in crestere „fascismul de stanga” si a cerut apararea principiilor crestine.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *