International

Vedeta obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit. Acuzație de trădare: ”Nu-ți e de-ajuns?”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 07 Martie 2024, ora 13:25

292 citiri

O vedetă a muzicii pop din Coreea de Sud a fost obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit, după ce fanii ei furioși au acuzat-o de „trădare”.

Fanii supărați au acuzat-o pe Karina, în vârstă de 23 de ani, că i-a trădat după ce au aflat că se întâlnește cu actorul Lee Jae-wook, potrivit Independent.co.uk.

Potrivit rapoartelor, fanii au adus un camion cu un panou electronic la agenția vedetei pentru a-i afișa mesaje de nemulțumire. „Nu-ți e de-ajuns dragostea pe care ți-o oferă fanii?” a fost unul dintre mesajele către Karina.

„De ce ai ales să trădezi fanii? Te rugăm să-ți ceri scuze în direct. În caz contrar, vei observa o scădere a vânzărilor de albume și locuri libere la concerte”, a fost un alt mesaj.

Într-o scrisoare pe care a postat-o ​​pe Instagram, cântăreața și-a cerut scuze față de admiratori și le-a promis că va „vindeca rănile” pe care le-a provocat, a informat BBC.

„Îmi cer scuze că v-am dezamăgit foarte mult”, a scris Karina, adăugând că își va arăta „latura mai matură și mai muncitoare” în viitor.

Solista, a cărui nume real este Yu Ji-min, este în fruntea cvartetului Aespa de când a apărut pentru prima dată pe scenă în 2020, cu single-ul de debut „Black Mamba”.

Anul trecut, albumul lor revoluționar „My World” a obținut un succes remarcabil, vânzându-se în peste 2,1 milioane de copii în Coreea de Sud.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.