Internet si Tehnologie

Tik Tok a lansat o functie prin care firmele care vor sa faca angajari pot recruta personal

1 minute necesare pentru a citi articolul

Platforma sociala chineza a lansat o functie de recrutare, cu disponibilitate, deocamdata, limitata, prin care utilizatorii pot posta prezentari personale video pentru slujbele listate.

TikTok a demarat un program pilot de recrutare, care organizeaza asa-numitele CV-uri video postate de utilizatori sub un tag, numit, #TikTokResumes, unde companiile care fac angajari pot intra, viziona prezentarile si, eventual, lua legatura cu posibilii candidati.

La programul pilot, care este activ, deocamdata, doar in Statele Unite, participa peste 30 de branduri, printre care WWE, Shopify si Target.

Exista si un site dedicat, unde utilizatorii pot vedea posturile disponibile si pot targeta cu o prezentare video anumite posturi. Job-urile disponibile pot fi filtrate dupa oras, experienta necesara si brand.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Primul set de aplicatii este acceptat pana la 31 iulie, aceasta fiind data limita pana la care candidatii isi pot depune CV-urile pentru posturile si companiile care participa la prima parte a programului pilot.

Nu exista, deocamdata, informatii legate de extinderea in afara Statelor Unite a serviciului de recrutare al TikTok.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *