Life style

”De emotii, am transpirat”. Cum s-a incheiat show-ul din Republica Dominicana

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sezonul 2 al show-ului de televiziune Survivor, difuzat de Kanal D, si-a desemnat sambata seara invingatorul, in persoana lui Zanni, un cantaret in varsta de 23 de ani care a plecat acasa cu premiul cel mare, de 50.000 de euro.

Zanni, Andrei Dascalu si Marius Craciun, un „Faimos” si doi „Razboinici”, au concurat in marea finala a emisiunii desfasurate in Republica Dominicana, punand capat unei perioade de sase luni in care concurentii au avut de indurat numeroase neajunsuri si s-au confruntat in zeci de trasee complicate.

Primul eliminat dintre cei trei a fost Marius Craciun, astfel ca Zanni a fost desemnat castigator in disputa cu Andrei Dascalu.

„De emotii, am transpirat. E foarte greu trofeul, ma simt foarte bine. Recunosc ca am simtit oamenii foarte aproape de mine. Au fost emotii de bucurie si au fost foarte mari pentru ca nu prea stiu cum sa-mi arat recunostinta, dar o veti vedea in energia mea. Va multumesc ca l-ati castigat alaturi de mine”, a fost primul mesaj transmis de Zanni dupa ce a luat trofeul la Survivor Romania 2021.

Pe parcursul show-ului, Zanni a oferit detalii despre ce intentioneaza sa faca cu banii in cazul unei victorii. „Deja imi imaginez cum o sa intru in propriul apartament, cum o sa-l mobilez”, a declarat Zanni.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *