Media

Ce avere impresionantă lasă în urmă Tina Turner și cine o va moșteni

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 26 Mai 2023, ora 06:52

128 citiri

Ce avere impresionantă lasă în urmă Tina Turner și cine o va moșteni

Tina Turner lasa in urma 250 de milioane de dolari FOTO facebook

Tina Turner, star al rock’n’roll-ului, care a devenit vedetă pop în anii 1980, a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. A fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016 şi a suferit un transplant de rinichi în 2017.

Câştigătoare a opt premii Grammy, inclusă în galeria Hall of Fame şi onorată în 2005 cu distincţia Kennedy Center pentru realizările ei, Tina Turner a definit muzica. Ea lasă în urmă nu doar o moștenire uriașă din punct de vedere artistic, ci și o avere considerabilă.

După ce a vândut mai bine de 100 de milioane de discuri în întreaga lume, se estima că Tina Turner are o avere netă de 250 de milioane de dolari. Artista nu a reușit să facă bani doar din muzică, ci și din filmele în care a jucat, printre care se numără: Tommy (1975), Mad Max Beyound Thunderdome (1985) și Last Action Hero (1993).

Una dintre ultimele achiziții ale interpretei a fost o casă de lux în Elveția. Imobilul de 24.000 de metri pătrați a costat 72 de milioane de dolari.

Tina a avut doi băieți legitimi, care însă au murit, și alți doi adoptați de la fostul soț, cu care îsnă nu a mai ținut legătura.

Și-a găsit fericirea alături de cel de-al doilea soț al ei, directorul muzical german Erwin Bach. După ce a ieșit din mariajul abuziv cu Ike Turner, de care s-a despărțit în 1976, după 14 ani de căsnicie, Tina Turner l-a cunoscut, nouă ani mai târziu, pe Erwin, cel care avea să se dovedească a fi dragostea vieții ei. În rarele momente în care a vorbit despre viața ei privată, Tina l-a lăudat pe Bach pentru că a fost motorul care a ajutat-o să regăsească fericirea.

Supremul gest de iubire a fost făcut în 2017, când Erwin i-a donat un rinichi Tinei, după mulți ani în care regina Rock ‘n’ Roll a suferit crunt.

Erwin Bach ar putea fi beneficiarul uriașei averi strânse de Tina Turner.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *