Media

”Eu am mâncat doar salată” VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 18 Mai 2023, ora 09:41

59 citiri

Cântăreţul Smiley şi prezentatoarea TV Gina Pistol au anunţat recent că vor deveni în curând soţ şi soţie, după o relație de șase ani din care a rezultat deja un copil. Fericitul eveniment va avea loc la 27 mai.

Chiar dacă mai sunt puține zile până la nuntă, Smiley și Gina au decis să facă o escapadă la Londra, artistul postând imagini în mediul online.

„Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă, așa că am luat-o pe voitoare mea nevastă și am plecat un pic la Londra, să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură la propriu, doar și voie bună.

Ne-am cazat undeva în Shoreditch, aproape de studio, într-o cameră destul de spațioasă după standardele londoneze și am plecat repede la masă că nu mâncasem nimic toată ziua. Am mâncat foarte bine împreună cu prietenii noștri, evident eu am mâncat doar salată, că trebuie să încap în costumul de ginere”, a spus Smiley în mediul online.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *