Media

Gala premiilor Oscar va fi în direct în România. Cine o va transmite, în comentariul unui nume mare din domeniu

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 01 Martie 2023, ora 18:57

149 citiri

Gala premiilor Oscar va fi în direct în România. Cine o va transmite, în comentariul unui nume mare din domeniu

Premiile Oscar vor fi decernate pe 13 martie FOTO facebook

Decernarea premiilor Oscar la cea de-a 95-a gală, va fi transmisă, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineaţa, de VOYO.

Evenimentul va fi comentat de Irina-Margareta Nistor. „O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greşit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar şi cea mai nonşalantă, şi dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem şi auzim după miezul nopţii, spre dimineaţă! Vă aştept să aflaţi în direct câştigătorii!”, a declarat aceasta.

Academia Americană de Film a anunţat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Oscar, iar pelicula „Everything Everywhere All at Once” a fost apreciată la 11 categorii.

Producţia spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei şi a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-şi găsi împlinirea în viaţă. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri şi realităţi paralele, şi conectându-se cu vieţile pe care le-ar fi putut duce. Filmul care are cele mai mari şanse să plece acasă cu o statuetă Oscar poate fi urmărit chiar pe VOYO.

Pentru cel mai bun film se luptă printre altele peliculele „Elvis”, „The Banshees of Inisherin”, „Avatar: The Way of Water”, „All Quiet on the Western Front” şi „Top Gun: Maverick”.

În ceea ce priveşte titlul de cea mai bună actriţă într-un rol principal, el poate ajunge la: Cate Blanchett („Tar”), Ana de Armas („Blonde”), Andrea Riseborough („To Leslie”), Michelle Williams („The Fabelmans”) sau la Michele Yeoh pentru rolul din „Everything Everywhere All at Once”.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *