Media

Scandal monstru la TVR. Emisiunea cu conspiraționista Carmen Tănase a fost oprită de la difuzare

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 17 Iunie 2023, ora 13:31

704 citiri

Un nou scandal afectează postul public de televiziune TVR, după ce în presă au apărut informații privind încercarea de a opri difuzarea unei emisiuni în care apare actrița Carmen Tănase.

Este vorba despre emisiunea ”Vis sau realitate”, prezentată de fiul regretatului comentator Cristian Țopescu.

Astfel, la 31 mai, site-ul televiziunii publice anunţa că ultima ediţie din acest sezon al emisiunii ”Vis sau realitate” o are invitată pe actriţa Carmen Tănase.

„Emisiunea a fost filmată, montată şi promovată de către televiziunea publică, dar nu a fost difuzată”, precizează Libertatea.

„Cineva din conducere a văzut promoul şi a început o discuţie pe ton ridicat în Comitetul Director. Dan Turturică, preşedintele televiziunii, a făcut un scandal monstru echipei de producţie pentru invitarea actriţei Carmen Tănase. Motivul principal a fost că aceasta a fost împotriva vaccinării SARS CoV-2 şi că este asimilată ca fiind conspiraţionistă”, susţine o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul, pentru ziarul Libertatea.

Programată să fie difuzată la 4 iunie, emisiunea a fost înlocuită cu alta, o reluare, în care apare Andra Gogan.

După apariția scandalului în presă, TVR a luat decizia de a difuza emisiunea cu Carmen Tănase duminică, 18 iunie.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.