Media

Vedeta din România care a trăit clipe de groază la Los Angeles FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 25 August 2023, ora 04:31

212 citiri

Vedeta din România care a trăit clipe de groază la Los Angeles FOTO

Adelina Pestritu FOTO facebook

Adelina Pestrițua petrecut o vacanță de vis în America, alături de soț și fiica lor, însă a avut peripeții la plecarea spre țară.

Asta deoarece ei au fost prinși de un cutremur în aeroport, în același timp în care un uragan lovise orașul Los Angeles.

“Decolarea asta a fost făcută sub sunet de alarme din cauza uraganului Hilary, care fix în momentul plecării noastre era în desfășurare în Los Angeles. Și recunosc că a fost cea mai stresantă din câte am trăit vreodată.

Ce-i drept, la momentul la care a lovit California și-a pierdut din intensitate (inițial a fost gradul 4) și s-a transformat într-o ploaie tropicală, cu avertizări care mai de care mai înfiorătoare. Cel puțin pentru un om ca mine, cu mare frică de turbulențe și mai nou…de uragane.

Unde mai pui că după toate astea “și-a făcut apariția” și un cutremur de 5.1 care ne-a prins în aeroport. După 3h am reușit să decolăm și chiar dacă nu se vede stresul pe fața mea în pozele astea, să știți că a fost din plin. Ce să zic?! Frumoasă vacanță în America, dar finalul ei intră în istorie”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.