Muzica

”Fiecare partidă de sex era un fel de viol, începea sau se termina cu o bătaie”

2 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 25 Mai 2023, ora 10:28

166 citiri

Viața de coșmar pe care Tina Turner a avut-o cu fostul ei soț, Ike: "Fiecare partidă de sex era un fel de viol, începea sau se termina cu o bătaie"

Tina și Ike Turner FOTO irish Mirror

Legendara cântăreaţă Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani. Viața ei muzicală și personală a fost marcată de întâlnirea cu Ike Turner, liderul Kings of Rhythm, una dintre primele formații rock and roll, care a avut un succes fulminant cu hitul Rocket 88.

Tina Turner (născută Anna Mae Bullock) avea 18 ani când a făcut cunoștință cu Ike, de care nu a fost la început atrasă la nivel personal.

În 1960, ei au înregistrat primul lor hit, A Fool in Love, care a ajuns pe locul 2 în topuri. Tina Turner, care la 18 ani născuse deja un băiat (Craig) din relația cu saxofonistul Raymond Hill, a devenit apoi iubita lui Ike.

La scurt timp, Tina și Ike au devenit părinții lui Ronnie, iar cei doi s-au căsătorit în 1962 la Tijuana (Mexic). Până în 1976, când cei doi s-au despărțit definitiv, relația a fost una extrem de tumultoasă și marcată de violență conjugală.

Tina a fost ani de zile abuzată fizic și emoțional de soțul ei, uneori obligată să cânte și să danseze după ce a fost bătută.

Ike abuza de droguri și nici măcar nu își mai ascundea amantele, iar Tina a povestit mai târziu în memoriile sale din 2018, My Love Story, că întâlnirile sexuale cu soțul ei de atunci erau „o expresie a ostilității – un fel de viol – mai ales când începea sau se termina cu o bătaie”. Tina Turner a încercat chiar să se sinucidă în 1968.

În 1976, după ce a încasat o nouă bătaie, s-a refugiat într-un hotel din Dallas, cu hainele pline de sânge și a decis să rupă definitiv relația cu Ike, care a murit în 2007 din cauza unei dupradoze.

Băieții Tinei Turner au murit înaintea ei

Ronnie a murit anul trecut la vârsta de 62 de ani. În 2018, Tina Turner îl pierduse și pe băiatul ei cel mare, Craig care s-a sinucis la vârsta de 59 de ani.

Tina îi adoptase și pe cei doi fii ai fostului soț Ike Turner, Ike Jr și Mike. Ike Jr a declarat pentru DailyMail.com în 2018 că s-a înstrăinat de mama sa adoptivă, iar despre Mike nu se cunosc multe lucruri.

Câştigătoare a opt premii Grammy, inclusă în galeria Hall of Fame şi onorată în 2005 cu distincţia Kennedy Center pentru realizările ei, Tina Turner a definit muzica.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *