Pensii

”Scandalagii de doi bani, nu aveţi nicio treabă cu ideea de guvernare”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Luni, 26 Iunie 2023, ora 22:24

151 citiri

Circ între PSD și PNL pe tema pensiilor speciale ale parlamentarilor: ”Scandalagii de doi bani, nu aveţi nicio treabă cu ideea de guvernare”

Senatul României FOTO Hepta

Deputatul PSD Marian Mina a răspuns cu un atac la adresa liberalilor după ce luni, 26 iunie, un lider din PNL i-a cerut demisia noului premier, Marcel Ciolacu.

”Motreanu, colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile… De vreo 3 ani!

Ciolacu chiar a reuşit în 11 zile! Asta este diferenţa între noi. Voi sunteţi nişte scandalagii de doi bani, care nu aveţi nicio treabă cu ideea de guvernare. Lătraţi la gard în continuare, noi ne vedem de reforme şi de economie. Asta vor românii, Motreanu!”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

El a adăugat că miercuri se votează Legea 286/2009. ”Deci, în acest context, dacă vrei demisii, Motreanu, începe cu propria ogradă, chiar cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu! După scandalul cu DGASPC, nu mai are ce căuta în fruntea judeţului!”, a mai scris Marian Mina.

Reacția a venit după ce prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu a acuzat PSD că a depus intenţionat un proiect de lege neconstituţional pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, adăugând că Marcel Ciolacu ar trebui să-şi depună mandatul de premier dacă iniţiativa legislativă va fi respinsă de CCR.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a votat luni desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, cu 382 de voturi „pentru” și trei abțineri.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.