Politica

”Ăsta e ilegal. Domnu’ Nicușor Dan, să vă ferească Dumnezeu!” VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 26 Mai 2023, ora 15:56

279 citiri

Robert Negoiță, filmat agățat de un copac în centrul Bucureștiului: ”Ăsta e ilegal. Domnu' Nicușor Dan, să vă ferească Dumnezeu!” VIDEO

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, agățat de un copac FOTO Captură Video Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a postat pe Facebook un videoclip în care prezintă copacii plantați pe bulevardul I.C. Brătianu din București.

Negoiță face referire la incidentul cu palmierii pe care i-a plantat în centrul Bucureștiului, care ulterior au fost înlăturați de Nicușor Dan, primarul Capitalei. La un moment dat, Negoiță se agață de un copac și îl întreabă pe Nicușor Dan dacă nu dorește să meargă să îl scoată, acuzându-l că ”nu îi place verdele”.

”Ia uite ce copaci frumoși, atât de necesari în mijlocul Bucureștiului, mai ales că vine acum vara, e cald, e multă poluare. (…) Uitați cum arată aliniamentele acestea de aici de pe Brătianu, arată superb. (…) Chiar dacă nu ține de Primăria Sector 3, că nu e administrat de noi, am intrat noi și am făcut treaba asta aici, am edificat acest spațiu verde, cu copaci, cu lavandă.

Domnu Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali. Ăsta, săracu, e copac ilegal. Nu vreți domnu Nicușor Dan să veniți să-l dați afară de aici? Scoateți-l, că nu vă place verdele, nu vă place frumosul, vă deranjează copacii, cei care fac ceva, dar n-am să vă las. Să vă ferească Dumnezeu, nu aveți ce face aici, țineți-vă departe de zona asta pentru că am reușit cu greu să prindem acești copaci că e o zonă prea poluată. Da, copacii sunt ființe vii și suferă de poluare la fel ca și noi oamenii și ne-a fost foarte greu să-i prindem aici”, spune Robert Negoiță în videoclip.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *