Politica

”Au fost mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 22 Februarie 2023, ora 19:17

37 citiri

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, 22 februarie, că este mulțumit că România este guvernată şi că există o coaliţie care are majoritate în Parlament.

”Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, că acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament şi că am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Nu cred că este puţin lucru”, a spus șeful statului.

Iohannis a justificat conflictele care au mai apărut între unii membri PSD și PNL prin faptul că ”așa e în politică”

”Că se mai ceartă unul cu altul, că mai iese un politician avid de notorietate publică? Aşa e în politică. Nu cred că putem să ne aşteptăm vreodată ca politicienii să stea frumos acolo în banca lor şi să nu spună nimic, că nu ar fi politicieni. În principiu însă, lucrurile funcţionează în mare şi s-a văzut. România are una dintre cele mai mari creşteri economice. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles, atunci când a început criza şi când toată lumea ne-a spus că nu o să facem faţă. Ba uite că am făcut faţă. Inflaţia scade. Au fost suficient de mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic. Iată că totuşi am făcut. Inflaţia scade şi compensaţii vor exista şi vor fi făcute în aşa fel încât românii să nu simtă aşa de rău crizele în buzunarul propriu. Pot să spun da, obiectivul principal şi motivul principal al existenţei acestei coaliţii a fost îndeplinit – România este stabilă şi este guvernată”, a mai spus, la Varşovia, Klaus Iohannis, după Summitul B9.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *