Politica

”Avem un primar destept, modest, cu mare talent / Care zilnic vine pe motocicleta fara garda de corp”

1 minute necesare pentru a citi articolul

O „vizita de lucru” prin Sectorul 5 a primarului Cristian Popescu Piedone s-a transformat intr-un prilej numai bun pentru o pensionara sa ii recite o poezie scrisa chiar de ea. Poemul lauda realizarile edilului.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, venit sa inaugureze un nou parc, a fost oprit de o femeie in varsta care a tinut neaparat sa ii recite o poezie in care a enumerat schimbarile aparut in zona: „Teren de baschet, volei sau alte sporturi / Au aparut frumos cu zgura pus pe jos / Si banci multe vopsite verde brotacel / Sa te simti acolo traind parca-n mister / Leagane si tobogane de diverse marimi / Au aparut in parcul nostru totul fiind divin”.

Batrana nu a ezitat insa sa il laude si pe edilul care o asculta: „Avem un primar destept, modest, cu mare talent / Care zilnic vine pe motocicleta fara garda de corp / Are numai haine simple si casca de resort/ Sa ne traiti si multa sanatata va dorim / Si alaturi oricat de greu noi vrem ca sa va fim”.

Piedone, vizibil stanjenit de oda inaltata patimas de femeie, i-a multumit acesteia. „Sarut mana. Sunt emotionat. Sa stiti ca ceea ce se intampla este o normalitate, nu este nimic altceva. A fost un sector adormit”, a tinut sa puncteze primarul.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *