Politica

Băluță îi reproșează lui Nicușor Dan că se laudă cu munca altuia

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 27 Iunie 2023, ora 08:31

169 citiri

Băluță îi reproșează lui Nicușor Dan că se laudă cu munca altuia

Nicuşor Dan este acuzat că s-a lăudat cu munca primarului de la Sectorul 4, Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, îi reproșează Pimarului General Nicușor Dan că s-a lăudat, luni seară, într-o emisiune tv, cu lucrările de consolidare la Pasajul Unirii, la care nu are nici un merit.

„Considerăm ca fiind total lipsit de corectitudine și lipsit de moralitate modul în care edilul Nicușor Dan încearcă să își asume total nemeritat proiectul de consolidare a Planșeului Unirii, făcând declarații referitoare la o lucrare extrem de importantă pentru bucureșteni în a cărei realizare propriu-zisă nu are niciun fel de implicare”, afirmă Primăria Sectorului 4 într-un comunicat.

„La acest moment, Sectorul 4 al Municipiului București este autoritatea contractantă în cadrul procedurii de licitație publică privind proiectarea și realizarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii. În plus, până și finanțarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii a fost obținută tot de către Sectorul 4 al Municipiului București, ca urmare a unei ordonanțe de urgență, prin care Executivul a alocat administrației locale a Sectorului 4 suma de 150 de milioane de euro”, precizează comunicatul, în care se apreciază că declarațiile lui Nicușor Dan pe marginea acestui subiect sunt o probă de lipsă de moralitate și corectitudine.

La acest moment, Sectorul 4 al Municipiului București este autoritatea contractantă în cadrul procedurii de licitație publică privind proiectarea și realizarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii.

În plus, până și finanțarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii a fost obținută tot de către Sectorul 4 al Municipiului București, ca urmare a unei ordonanțe de urgență, prin care Executivul a alocat administrației locale a Sectorului 4 suma de 150 de milioane de euro.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *