Politica

Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 03:41

190 citiri

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu a exclus alte trei nume care se vehiculează a fi reprezentantul social-democraților.

„Puțin probabil sa îmi depun candidatura”, a afirmat Ciolacu, întrebat dacă vrea să candideze la prezidențiale. Anterior, Ciolacu a afirmat că vrea să elimine cutuma conform căreia președintele de partid trebuie să fie și candidatul partidului la acest scrutin și că există o comisie în interiorul formațiunii care se ocupă pentru modificarea Statutului PSD. În modificări ar putea apară și posibilitatea susținerii unui candidat din afara partidului, permițându-i astfel lui Mircea Geoană să candideze din partea PSD.

„Din punctul meu de vedere aş accepta şi oameni din afara partidului, ca să fie o competiţie cât mai deschisă”, a afirmat acesta.

Întrebat dacă Mihai Tudose, Gabriela Firea sau Sorin Grindeanu sunt luați în considerare pentru prezidențialele din 2024, Ciolacu a răspuns afirmativ.

„E foarte posibil, dacă se înscriu în cursa internă”, a notat liderul PSD.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *