Politica

”E curat, sigur, o opțiune foarte bună” FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 01 Iulie 2023, ora 20:08

258 citiri

Ministrul Turismului, încântat de călătoria cu trenul spre litoralul românesc: ”E curat, sigur, o opțiune foarte bună” FOTO

Ştefan Radu Oprea FOTO Facebook

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, a anunțat, vineri seară, că a plecat cu trenul către litoral.

Într-o postare pe Facebook, el le recomandă românilor să-i urmeze exemplul, susținând că trenul este ”o opțiune foarte bună atunci când alegi ca destinație litoralul.”

”Un tren interregio din Gara de Nord, București ajunge la Constanța în mai puțin de două ore și jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreținere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu mașina este mai mare.

Trenul cu care călatoresc este curat, sigur și cu toate locurile ocupate”, a scris ministrul.

Ştefan Radu Oprea a precizat că sâmbătă va participa la comandamentul litoral al ANPC-ului ”pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează” și că va avea întâlniri și cu operatorii din turism.

”Îmi doresc să oferim condiții cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinația de vacanță aleasă de către turiștii români și străini. P.S. viteza trenului este de 150km/h”, a mai scris ministrul.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.