Politica

Iohannis felicită echipele de specialiști implicate în procesul privind Roșia Montană. „România câştigă după mulţi ani de contestări şi dezbateri”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 09 Martie 2024, ora 11:11

103 citiri

Iohannis felicită echipele de specialiști implicate în procesul privind Roșia Montană. „România câştigă după mulţi ani de contestări şi dezbateri”

Klaus Iohannis, președintele României Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, președintele României salută reuşita în procesul privind Roşia Montană şi felicită echipele de specialişti implicate în susţinerea cauzei ţării noastre.

Guvernul a anunțat vineri seară, 8 martie, că România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană.

„Salut reuşita României în procesul privind Roşia Montană şi felicit echipele de specialişti implicate cu profesionalism în susţinerea cauzei noastre, în cadrul procesului de arbitraj internaţional de la ICSID. După mulţi ani de contestări şi dezbateri, atât politice, cât şi juridice, suntem astăzi la momentul adevărului: România câştigă procesul pentru Roşia Montană, fără penalizări sau despăgubiri, luptând şi reuşind să protejeze patrimoniul naţional”, a scris preşedintele Iohannis, pe Facebook.

Guvernul a informat vineri seară că România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană, judecat la Curtea de arbitraj internaţional de la Washington (ICSID) contra companiei Gabriel Resources.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.