Politica

Kelemen Hunor susține suspendarea negocierilor pentru noul guvern: ”Sunt de acord”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Sambata, 20 Mai 2023, ora 12:32

65 citiri

Kelemen Hunor susține suspendarea negocierilor pentru noul guvern: ”Sunt de acord”

Kelemen Hunor, liderul UDMR FOTO Facebook/ Kelemen Hunor

Liderul UDMR Kelemen Hunor se declară de acord cu propunerea liderului PSD Marcel Ciolacu vizând suspendarea negocierilor pentru noul guvern.

„Sunt de acord cu această propunere! Guvernarea este pentru oameni, priorităţile societăţii trebuie să fie şi priorităţile coaliţiei de guvernare”, a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul PSD Marcel Ciolacu consideră că orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar şi a restanţei majore privind reforma pensiilor speciale, pe care le consideră prioritare.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe Antal Arpad a declarat, pentru News.ro, că reprezentanţii conducerii UDMR au luat, vineri, decizia de a continua negocierile în coaliţie privind portofoliile în viitorul Cabinet Ciolacu, după rotaţia premierilor şi a adăugat că Uniunea îşi doreşte să continue guvernarea. „Dacă argumentul PSD de pastrare a Ministerului Transporturilor este faptul că domnul Sorin Grindeanu este eficient, atunci în aceeaşi măsură putem spune că domnul Cseke Attila este un ministru eficient”, a mai precizat acesta. Negocierile liderilor coaliţiei ar putea fi reluate luni, au afirmat surse social-democrate, pentru News.ro.

Premierul liberal Nicolae Ciucă ar urma să demisioneze săptămâna viitoare, iar postul să fie preluat de către Marcel Ciolacu.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *