Scoala

Anchetă într-un liceu din Iași după ce mai mulți elevi s-au luat la bătaie. Adolescenții au ajuns la spital

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 17:43

0 citiri

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a anunţat demararea unei anchete, după ce mai mulţi elevi de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Iaşi au fost implicaţi vineri într-o bătaie în curtea unităţii şcolare.

Potrivit conducerii IŞJ Iaşi, mai mulţi elevi de la colegiul ieşean Gheorghe Asachi s-au bătut în curtea unităţii de învăţământ, unii adolescenţi având nevoie de îngrijiri medicale.

„Astăzi, 30 septembrie, în pauza de la ora 9,50, în curtea unităţii şcolare, a avut loc un conflict în care au fost implicaţi elevi din clase diferite.

În urma acestei situaţii, unii copii au avut nevoie de îngrijirea oferită de cabinetul medical al şcolii, iar conducerea şcolii a luat legătura imediat cu Secţia 2 Poliţie, cu diriginţii claselor din care provin elevii şi cu părinţii acestora.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie s-a deplasat la şcoală pentru a face verificări în acest caz. Totodată, conducerea unităţii de învăţământ a purtat discuţii cu o parte dintre părinţii elevilor, iar consilierul şcolar a stabilit un plan de consiliere a elevilor implicaţi în acest conflict”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Conducerea colegiului ieşean a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs acest conflict.

În urma acestei anchete se vor decide eventuale sancţiuni în acest caz.

Este al doilea incident de acest gen care are loc la Iaşi în această săptămână. Poliţiştii ieşeni au deschis o anchetă, după ce două eleve de clasa a noua s-au bătut, sub privirile colegilor, care au filmat incidentul fără să intervină în vreun fel.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni la Colegiul Tehnic „I.C.Ştefănescu” din Iaşi, unde două colege de clasă s-au bătut, lovindu-se cu pumnii şi picioarele.

Colegii acestora au filmat întreaga scenă, fără să intervină pentru a opri bătaia dintre cele două tinere. Conducerea colegiului a demarat o anchetă, iar poliţiştii au demarat de asemenea cercetări după ce imaginile au apărut pe internet.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *