Scoala

Doi bărbați au intrat într-o școală și au participat la o oră de sociologie. Ce au pățit cei doi ulterior

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 08 Martie 2024, ora 18:56

146 citiri

Doi bărbați au intrat într-o școală și au participat la o oră de sociologie. Ce au pățit cei doi ulterior

Doi bărbați au participat activ la o clasă într-un liceu din Târgoviște FOTO Pixabay

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost amendaţi, cu câte 1.500 de lei, după ce au intrat într-un liceu din municipiul Târgovişte şi s-au aşezat în bănci, la una dintre clase participând ”activ” la o oră de sociologie. Poliţiştii l-au amendat şi pe paznicul şcolii pentru că a permis accesul celor doi bărbaţi în liceu.

Incidentul a avut loc în ziua de 1 martie, iar poliţiştii, care au aflat despre acest caz, s-au sesizat în ziua de 6 martie.

”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că doi tineri, de 22 şi 28 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unităţii de învăţământ şi ar fi participat activ la o oră de sociologie, susţinută de un profesor suplinitor. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.500 de lei fiecare”, transmit, vineri, oficialii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Amendat a fost şi agentul de pază aflat la poarta secundară de acces în instituţia de învăţământ, acesta primind o sancţiune în valoare de 200 de lei pentru că a permis intrarea în liceu a celor doi bărbaţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Valentin Stancu, a declarat pentru News.ro că Inspectoratul Şcolar a primit o informare din partea Poliţiei cu privire la acest incident vineri, iar situaţia va fi analizată, urmând a fi dispuse măsuri.

Poliţiştii mai transmit că profesorii au fost instruiţi cu privire la măsurile care trebuie sa fie adoptate pentru prevenirea unor incidente similare.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.