Social

„Mesele la restaurant au fost mai ieftine ca la București”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 29 August 2023, ora 04:47

388 citiri

Prezentatoarea știrilor din sport, care a fost în vacanță lângă Michael Douglas și Jennifer Lopez: „Mesele la restaurant au fost mai ieftine ca la București”

Simona Țăranu FOTO facebook

Vedetele autohtone își împărtășesc experiențele din vacanțe pe rețelele sociale, unele dintre ele vizitând locuri cu adevărat spectaculoase.

Este și cazul Simonei Țăranu, prezentatoare știrilor sportive de la Digisport, care a fost în Insula Capri, de unde a revenit extrem de încântată.

„Mesele la restaurant au fost mai ieftine sau egale cu cele pe care le achităm în București. Este valabil și pentru Capri. Deși din fotografii și păreri pare de neatins. Dacă ești bine organizat și profiți de ofertele de sezon, poți să îți petreci vacanța alături de vedete internaționale. În aceeași perioadă a fost în Capri și Jennifer Lopez, iar cu o zi înainte ca noi să ajungem la beach club-ul și restaurantul Conca del Sogno au venit acolo, cu barca, Michael Douglas împreună cu soția sa, Catherine Zeta Jones. Fix în prima noastră zi de vacanța, Jeff Bezos a părăsit Capri pe velierul său, alături de parteneră, iar printre prieteni se aflau și Orlando Bloom împreună cu Katy Perry”, a povestit ea pentru unica.ro.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.