Social

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii l-au găsit abia câteva ore mai târziu

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 16 Iunie 2023, ora 12:19

91 citiri

Un incident atipic a avut loc pe o autostradă din Germania, unde un român și-a uitat soția într-o zonă de odihnă. Femeia s-a trezit singură, fără să cunoască limba.

Concret, bărbatul a oprit pe Autostrada A4, în estul Germaniei, în zona de odihnă Am Eichelberg, pentru a merge la toaletă. Deși femeia a zis inițial că nu are nevoie, între timp s-a răzgândit și a coborât din mașină. Când bărbatul s-a întors, nu a observat că soția lui lipsește, drept urmare a plecat la drum mai departe, relatează Saechsische.

Când femeia a revenit de la baie, nici urmă de mașină sau de soț. A cerut ajutorul autorităților, care au transmis ulterior că a suferit un șoc, mai ales că nu cunoștea limba. Toate secții de poliție de autostradă din Saxonia au fost sesizate telefonic pentru a-l localiza pe bărbat, lucru care s-a întâmplat abia câteva ore mai târziu.

Când și-a dat seama de cele întâmplate, bărbatul s-a apucat să ia la rând toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit.

La primele ore ale dimineții, cei doi români au avut parte de o fericită „reuniune de familie”, mai scrie sursa citată.

„Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză”, spune poliția, într-un mesaj transmis ca urmare a acestui incident.

Noua strategie de securitate a Germaniei
Noua strategie de securitate a Germaniei

Berlinul a prezentat miercuri noua strategie de securitate a Germaniei, în condițiile în care războiul din Ucraina sporește sentimentul de insecuritate în fața amenințărilor militare și…Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.