Social

va combina vaccinurile AstraZeneca si Sinovac pentru o mai buna protectie

1 minute necesare pentru a citi articolul

Decizie surprinzatoare luata de Thailanda, care a decis sa combine vaccinurile Sinovac si AstraZeneca pentru a creste protectia fata de virulenta tulpina Delta, ce devine dominanta in multe state.

Anuntul a fost facut de ministrul sanatatii, Anutin Charnvirakul, precizand ca masura vizeaza cresterea protectiei impotriva variantelor mai transmisibile de coronavirus, relateaza Reuters.

Daca va fi implementata, acesta ar fi prima strategie anuntata public de combinare a unui vaccin chinezesc cu unul dezvoltat in Occident.

„Masura vizeaza imbunatatirea protectiei impotriva variantei Delta si construirea unui nivel ridicat de imunitate impotriva bolii”, a declarat ministrul Anutin Charnvirakul, referindu-se la varianta detectata pentru prima data in Indonezia.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Cazuri de imbolnavire in randul medicilor


Thailanda si state vecine, precum Indonezia, au raportat numeroase cazuri de imbolnavire in randul cadrelor medicale si a angajatilor din prima linie imunizati cu vaccinul Sinovac.

Majoritatea angajatilor sanitari din Thailanda si a celor din prima linie au fost vaccinati cu serul chinezesc Sinovac incepand din februarie, in conditiile in care vaccinurile de la AstraZeneca urmau sa ajunga in iunie.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *