Sport | FotbalSport/FotbalSporturi

Jucătorii lui Juventus și Maurizio Sarri renunță la salariile pe patru luni – Fotbal

1 minute necesare pentru a citi articolul

Juventus a anunțat sâmbătă că a ajuns la un acord cu jucătorii primei echipe, precum și cu antrenorul Maurizio Sarri, pentru a compensa pierderile suferite din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, Ronaldo și compania vor renunța la salariile pe patru luni (martie, aprilie, mai și iunie).

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, Juventus a precizat că Maurizio Sarri și întreaga echipă a fost de acord să renunțe la salariul de 4 luni (martie, aprilie, mai și iunie) pentru a compensa pierderile generate de pandemia de coronavirus.

Acordul urmează să fie finalizat în săptămânile următoare și ar trebui să permită clubului din Torino să încheie anul fiscal 2019-2020 cu un sold pozitiv de 90 de milioane de euro.

„Juventus anunță că, din cauză că problema urgentă de sănătate la nivel global împiedică performanța activității sportive, s-a ajuns la o înțelegere cu jucătorii și cu antrenorul primei echipe în ceea ce privește salariile lor pe această parte din sezon.

Înțelegerea presupune renunțarea la salariile pe lunile martie, aprilie, mai și iunie. În săptămânile următoare, înțelegerile cu jucătorii și antrenorul vor fi finalizate, așa cum cer regulile actuale. Efectele economice și financiare înseamnă 90 de milioane de euro pentru anul financiar 2019/2020″, se arată în comunicatul clubului, potrivit Digi Sport.

„Dacă meciurile din acest sezon se vor reprograma, clubul va renegocia în bună credință cu jucătorii și antrenorul condițiile creșterii compensațiilor în concordanță cu situația curentă și finalizarea competițiilor oficiale. Juventus vrea să le mulțumească jucătorilor și antrenorului pentru devotamentul lor într-un moment dificil pentru toată lumea”, a mai precizat Juventus.

Trei dintre jucătorii lui Juventus au fost infectați cu COVID-19: Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala.Citeste articolul complet pe sport.hotnews.ro

Articole recomandate
Actualitate | Opinii

24 Ianuarie: Unirea şi luciditatea patriotică - Opinii

Comunismul a redus Unirea din 24 Ianuarie la statutul kitsch al unui obiect de propagandă. Generaţii întregi au asistat la memorabila întâlnire…
Actualitate | Internaţional

Designerul francez Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 de ani - International

Designerul francez Thierry Mugler a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 73 ani, transmite AFP, preluată de Agerpres. Moartea creatorului francez…
Actualitate | Esenţial

Greva de la STB continuă și luni, doar o cincime dintre tramvaie, troleibuze și autobuze au ieșit pe trasee - Esential

Doar aproximativ o cincime dintre mijloacele de transport public ale STB au ieșit pe trasee luni dimineață, ceilalți șoferi și vatmani continuând…
Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *