Sport

0-0 în ultimul meci cu Croația

1 minute necesare pentru a citi articolul

Echipa naţională U21 a României a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U21 a Croaţiei, în grupa A a Campionatului European U21. Echipa României încheie cele trei meciuri din grupă fără gol marcat, transmite News.ro.

România a avut o prestaţie mai bună în prima repriză a partidei cu echipa Croaţiei. În minutul 19 Octavian Popescu i-a pasat foarte bine lui Louis Munteanu, care a şutat din careu, dar portarul Pandur a reţinut. În minutul 23, Octavian Popescu a avut o acţiune care a destabilizat apărarea croată, a combinat cu Işfan şi a trimis din cădere la poartă, Pandur salvând in extremis. Tricolorii au avut emoţii în minutul 38, când Târnovanu a intervenit mai întâi la şutul lui Baturina, apoi la cel al lui Beljo, iar faza s-a încheiat cu şutul în bară al lui Vidovic. Repriza s-a încheiat cu şutul pe portar al lui Pantea, din minutul 40, după o cursă frumoasă şi o pasă excelentă a lui Markovic.

Partea a doua nu a excelat în faze de poartă. În minutul 63 Petrila a trimis din careu, din poziţie bună, mult pe lângă poartă. Târnovanu a avut o intervenţie excelentă în minutul 79, iar în minutul 80 Prsir nu a gasit spatiu portii tricolorilor. Fruk a fost blocat de Dican în minutul 85, iar în minutul 90+1 Târnovan i-a refuzat golul lui Frigan şi s-a încheiat 0-0, iar România termină grupa pe ultimul loc, cu un punct, fără gol marcat şi cu patru primite.

CROAŢIA: Pandur – Sigur, Franjic-cpt (Galesic 46), Perkovic, Krizmanic – Vidovic (Sego 67), Hodza (Prsir 46), Bulat (Palaversa 79), Baturina – Frigan, Beljo (Fruk 68). SELECŢIONER: Dragan Skocic

ROMÂNIA: Târnovanu – Pantea, Racoviţan-cpt, Dican, Ţicu – Işfan (Miculescu 89), Dr. Albu, Lixandru – L. Munteanu (Mazilu 74), Markovic (Bîrligea 46), Oct. Popescu (Petrila 60). SELECŢIONER: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Hodza 21, Sigur 34, Franjic 35, Baturina 70, Perkovic 86 / Octavian Popescu 24

Arbitri: Joao Pinheiro – Bruno Jesus, Luciano Maia (toţi din Portugalia) – Allard Lindhout (Ţările de Jos)

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *