Sport

Emil Boc, dat în judecată de clubul Petrolul Ploiești după ce primarul Clujului i-a acuzat pe ploieșteni de blat

2 minute necesare pentru a citi articolul

Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat că îl va da în judecată pe Emil Boc, după acuzațiile făcute de acestala finalul meciului echipei prahovene cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Atunci, Boc declarase că jucătorii ploieșteni au jucat slab deliberat, iar înfrângerea lor a făcut ca echipa Universitatea Cluj să piardă calificarea în playoff în dauna lui Sepsi.

Nemulțumiți de acuzațiile primarului din Cluj, Petrolul Ploiești a anunțat că va acționa în instanță, potrivit Digi Sport. 

”Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare. Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești. O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanșate, în care edilul să apară bine în fața susținătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconștienta unor astfel de afirmații, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor și a societății noastre. Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil”, a anunțat Petrolul Ploiești într-un comunicat.

Emil Boc a acuzat-o pe Petrolul Ploiești de blat.

”Petrolul – rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol”, a scris Emil Boc pe contul personal de Facebook, unde a publicat faza golului de 1-2 din Petrolul – Sepsi.Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.