Sporturi

Care sunt cei mai de succes bărbați din România. Top 10 votat de români

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 19 Noiembrie 2023, ora 07:13

291 citiri

Care sunt cei mai de succes bărbați din România. Top 10 votat de români

David Popovici întâlnire cu Familia Regală. Foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei

La data de 19 noiembrie, începând cu anul 1999, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Bărbatului.

Din anul 2016, Parlamentul României a votat sărbătorirea Zilei Bărbatului şi în România, ca sărbătoare oficială a statului român.

Pe site-ul www.barbatidesucces.ro românii au votat care sunt cei mai de succes bărbaţi din anul 2023. În total au votat 4.179 de persoane iar în top 10 regăsim sportivi, artişti şi oameni de afaceri.

Obiectivele acestei zile includ concentrarea asupra sănătăţii bărbaţilor şi băieţilor, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, promovarea egalităţii între sexe şi prezentarea de modele masculine de urmat.

În top 10 Bărbaţi de succes 2023 sunt incluşi doi oameni de afaceri şi doi sportivi, restul fiind cântăreţi sau actori. Ion Ţiriac conduce clasamentul, urmat de Gheorghe Hagi şi David Popovici. În top 10 se regăsesc: Tudor Chirilă, Victor Rebengiuc, Gheorghe Zamfir.

Topul final a rezultat în urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro. Perioada de vot a fost 15 septembrie – 15 octombrie 2023 şi, în total, au votat 4.179 de persoane.

Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbaţi de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume nominalizat. Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piaţă www.Brandberry.roArticol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *