Sporturi

Drama culturistului care și-a injectat în corp ”uleiul idioților”. Sportivul a murit chiar de ziua sa de naștere

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 02 August 2022, ora 18:22

337 citiri

Valdir Segato, un culturist brazilian și vedetă pe TikTok după ce a folosit mult timp injecții cu synthol, a murit la 55 de ani, chiar der ziua sa de naștere, în localitatea Ribeirao Preto.

Valdir Segato a utilizat syntholul, supranumit ”uleiul idioților”, pentru a ajunge la dimensiuni impresionante ale mușchilor, bicepșii săi având de exemplu o circumferință de aproximativ 60 de centimetri.

Segato, originar din Sao Paulo, a precizat că s-a inspirat din fizicul lui Arnold Schwarzenegger și din personaje fictive precum Hulk.

În urmă cu șase ani, a fost avertizat că se va confrunta cu amputarea membrelor, sau cel puțin cu afectarea nervilor și desfigurarea mușchilor, dacă continuă să folosească injecțiile cu synthol.

Dar Segato, anterior muncitor în construcții, a răspuns că îi place atenția care i s-a oferit, în special în social media. ”Mi-am dublat bicepșii, dar tot vreau să fiu mai mare”, a spus culturistul.

Potrivit presei locale, până la moartea sa, avea puțini prieteni și trăia o viață izolată, în ciuda succesului uriaș de pe rețele de socializare.

Un bărbat pe nume Moises da Conceição da Silva a dezvăluit că Segato a închiriat o proprietate construită în spatele casei familiei sale din Ribeirao Preto, în sud-estul Braziliei, de mai bine de 15 ani. Moises a spus că, în ziua în care Segato a murit, chiar de ziua sa de naștere, i-a cerut ajutor mamei lui, plângându-se de lipsa de aer.

Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *