Stiri

Adopta o floare pentru a ajuta bolnavii de COVID-19 din Dambovita

2 minute necesare pentru a citi articolul

„In aceste momente incercate este momentul sa fim impreuna pentru a-i sprijini pe cei aflati in prima linie in lupta contra corona virus COVID-19!”, este indemnul la actiune pe care il lanseaza asociatia TOTUL ESTE POSIBIL in deschiderea campaniei de strangere de fonduri de urgenta pentru Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

Medicii din unitatile medicale au nevoie de echipament de protectie, solutii dezinfectante si aparatura medicala (paturi electrice, ventilatoare), iar necesarul de articole medicale pentru spitalul din Targoviste este confirmat periodic de medicii alaturi de care organizatia isi desfasoara operatiunea de strangere de fonduri.

Pe langa contributiile de la persoanele fizice, asociatia a primit sprijin si de la companii, una dintre firmele care au decis sa vina in ajutor fiind un distribuitor de plante si aranjamente florale.

International Bloemen a donat asociatiei de 200 de flori in ghivece cu mesaje motivationale, sa aduca un plus de incredere si pozitivitate in contextul unor zile pline de ingrijorari.

A fost decizia TOTUL ESTE POSIBIL sa propuna campania ADOPTA O FLOARE!, o initiativa prin care targovistenii sunt invitati ca in preajma Sarbatorii Floriilor sa faca o donatie pentru Spitalul Judetean, primind o floare drept recunostinta pentru gestul lor nobil.

„Mi-am dorit sa ajut nu doar cu bani, sponsorizand asociatia, ci si cu o donatie de 200 de flori pe care le-am oferit organizatiei fara sa intervenim asupra gestionarii plantelor.

Am vrut ca pe langa suma dedicata echipamentelor medicale, sa aducem culoare si prospetime in cotidianul mai putin favorabil pe care cu totii il resimtim in moduri si intensitati diferite”, a precizat Iulian Cazacu, director general al International Bloemen.

Toate donatiile prezentei campanii se constituie cu norma obligatorie pentru achizitia echipamentelor medicale necesare spitalului in contextul coronavirus COVID-10, conform listelor primite si actualizate de managerii din spital.

In primele 4 zile de la lansarea a campaniei ADOPTA O FLOARE, 67 de persoane au raspuns apelului lansat de asociatia TOTUL ESTE POSIBIL.

„Perioada actuala nu este nici pe departe una favorabila vreunei persoane. Insa putem sa ne imbunatatim starea de spirit prin puterea faptelor bune. O donatie facuta fara sa astepti ceva inapoi este ceva minunat. Asemenea unei flori, a face o fapta buna este ceva nobil”, a declarat Irimia Cerasela Mihaela, 27 de ani (Targoviste), una dintre primele persoane care a raspuns pozitiv apelului lansat de organizatia non-profit.

Alte peste 100 de flori isi asteapta donatorii, pentru „adoptie” fiind necesara o simpla inscriere: AICI

Donatiile pentru adoptia de flori se fac aici:

card: https://bit.ly/FONDUL_DE_URGENTA_TARGOVISTE

cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601

Revolut: 0722446352

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Citeste articolul complet pe www.ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *