Stiri

Aglomeratie pe DN1, spre munte. Se circula in coloana

1 minute necesare pentru a citi articolul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, vineri dupa-amiaza, pe sensul Bucuresti-Brasov al DN 1 sunt coloane de autoturisme in mai multe zone, inclusiv pe raza statiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Potrivit Infotrafic, pe Centura de Vest a Ploiestiului se circula cu dificultate, fiind formata coloana de autoturisme pe aproximativ 2 kilometri.

De asemenea, se circula in coloana pe sensul catre Brasov al DN 1, intre kilometrii 104+700 si 106, pe raza localitatii Comarnic.

Pe raza statiunilor montane sunt valori ridicate de trafic, coloane de autovehicule fiind formate pe raza statiunilor Sinaia, Busteni si Azuga, intre kilometrii 126+500 de metri – 130, precizeaza sursa citata.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

In aceste conditii, autoritatile reamintesc faptul ca, pentru DN 1 Bucuresti – Ploiesti – Brasov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, urmatoarele artere rutiere:


– Bucuresti – Autostrada A3 – Ploiesti – Cheia – DN 1A Brasov;

– Bucuresti – A1 – Pitesti – Campulung – DN 73 Rasnov;

– Bucuresti – DN 71 – Targoviste – DN 72A – Campulung – DN 73 Rasnov;

– Bucuresti – Targoviste – DN 71 Sinaia.

Politistii actioneaza in dispozitivul de siguranta rutiera pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor statiunilor montane de pe Valea Prahovei.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *