Stiri

”Cand am aflat ca urmeaza sa fim finantati, m-a busit plansul”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Mamele din comunitatea „La primul bebe” au strans 300.000 de euro in numai sase zile si au inaugurat in 10 luni o sectie de pediatrie renovata integral in Moreni, Judetul Dambovita.

Copiii care ajungeau in sectie, inainte sa fie renovata, se loveau de pereti scorojiti, saltele rupte si imbacsite, mobilier vechi de zeci de ani, chiuvete si toalete distruse. Astfel, medicul Felix Georgescu a cerut ajutorul comunitatii „La primul bebe”, potrivit StirileProTV.

„Cand a venit Atena cu echipa ei la noi in spital si ne-a dat vestea ca urmeaza sa fim finantati, pur si simplu m-a busit plansul. Nu prea e barbatesc, dar, acum, ce pot sa spun. Ma bucur de ce am realizat impreuna”, a declarat medicul, conform sursei citate.

In momentul actual, sectia beneficiaza de 13 saloane, 13 bai, cabinete de consultatii, o sala de mese si un spatiu in care copiii se pot juca.

„Eu astazi am plans cand am intrat in spital. Si acum plang. Mi se pare extraordinar, mai ales ca intr-unul dintre saloane am gasit o bebelusa mica care a venit la geam si ne-a ras in cel mai frumos mod. Asta ne da noua speranta ca oricat de mica e schimbarea, merita tot efortul nostru”, a declarat Atena Boca, fondatoarea asociatiei.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.