Stiri

Cel mai temut ucigaș din România ar putea fi eliberat. Un judecator i-a comutat pedeapsa pe viață la 25 de ani de închisoare

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 05 Martie 2024, ora 09:28

348 citiri

Considerat cel mai temut ucigaș în serie din România, un bărbat din Argeș ar putea fi eliberat din închisoare, chiar dacă a fost condamnat de trei ori pentru ororile comise, ultima oară pe viață, arată PROTV.

Iulian Țigănilă, cunoscut pentru crimele sale oribile din anii ’90, a reușit să convingă un judecător să îi comute pedeapsa pe viață la 25 de ani de închisoare, dar procurorii își mențin opoziția. Astfel, soarta lui va fi hotărâtă de instanța de apel, care ar putea să îl trimită direct la comisia de eliberări a penitenciarului Rahova.

Condamnat pe viață în 2015, în ziua în care împlinea 52 de ani, Țigănilă are la activ două condamnări pentru omor și este considerat autorul a cel puțin patru omoruri. A fost prins abordând victimele sale într-un mod înșelător, ademenindu-le cu băutură înainte de a le comite crimele odioase.

Deși susține nevinovăția sa, Țigănilă a fost dat de gol de un complice, care a făcut dezvăluiri printre deținuți. Cu toate acestea, el speră acum să obțină eliberarea condiționată după ce Tribunalul București a acceptat să îi înlocuiască pedeapsa detențiunii pe viață cu 25 de ani de închisoare, perioadă pe care a ispășit-o deja.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.