Stiri

„Cine se pune cu noi așa le fac”. Reacția poliției VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 17 Mai 2023, ora 19:15

520 citiri

Un copil a fost snopit în bătaie pe un câmp de către un elev: „Cine se pune cu noi așa le fac”. Reacția poliției VIDEO

Polițiștii din Ilfov s-au autosesizat după ce au văzut imaginile FOTO Captură Video / Facebook

Un copil din Bragadiru a fost bătut și umilit de către un elev pe un teren viran din apropiere de localitatea ilfoveană Snagov. Polițiștii au intervenit pe fir și au anunțat că s-au sesizat din oficiu.

Inspectoratul de Poliție Ilfov a transmis într-un comunicat că s-a autosesizat și că au chemat la secție pe copilul bătut împreună cu mama cestuia.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare cu privire la fapte de agresiune asupra unui minor pe un teren viran din Ilfov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru”, au transis polițiștii.

Aceștia au adăugat apoi că l-au identificat pe bătăuș.

„De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma activităților desfășurate, polițiștii orașului Bragadiru au depistat persoana bănuită de comitera faptei de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din Bragadiru continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au mai adăugat forțele de ordine.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *