CoronavirusStiri

Inca 14 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul total a ajuns la 346

4 minute necesare pentru a citi articolul

14 decese noi din cauza coronavirusului au fost anuntate de Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul total a ajuns la 346 de morti in tara noastra. La care se adauga cei 52 de romani care au pierdut lupta cu virusul peste hotare.

Astazi a mai fost anuntat si decesul unei asistente medicale din Tandarei, astfel ca, in total, marti au fost anuntate 15 decese.

GCS a anuntat decesul a 10 barbati si cinci femei, in total. Victimele sunt din Neamt, Arad, Mures, Galati, Botosani, Hunedoara si Timis.

Deces 333 – Este vorba despre un barbat de 55 de ani din judetul Neamt, internat in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, la sectia de Boli infectioase, pe 2 aprilie, cu astenie si disfagie. Pacientul era dializat cronic si a fost confirmat cu COVID-19 pe 4 aprilie. El a murit pe 10 aprilie. Barbatul suferea de hipertensiune arteriala si boala renala cronica.

Deces 334 – Este vorba despre un barbat de 49 de ani din judetul Arad, care a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Arad, pe 8 aprilie, iar o zi mai tarziu a fost transferat la sectia de terapie intensiva. Barbatul a fost confirmat cu noul coronavirus pe 10 aprilie, iar pe 13 aprilie a murit. El suferea de diabet zaharat de tip II.

Deces 335 – Este o femeie de 74 de ani din judetul Arad. Pacienta a fost internata in Spitalul Judetean de Urgenta Arad pe sectia medicala II, pe 3 aprilie si pe 5 aprilie a fost transferata la ATI. A fost confirmata cu COVID-19 pe 10 aprilie si a murit pe 13 aprilie. Femeia suferea de ciroza alcoolica.

Deces 336 – Este un barbat de 78 de ani din judetul Arad, internat in Spitalul Judetean de Urgenta Arad pe sectia medicala II, pe 20 martie, iar pe 24 martie a fost transferat la sectia de boli infectioase. El a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 8 aprilie si a murit luni, 13 aprilie. Pacientul suferea de neoplasm bronho-pulmonar cu metastaze cerebrale, hipertensiune arteriala si bronhopneumopatia cronica obstructiva.

Deces 337 – Este un barbat de 52 de ani din judetul Arad, internat in Spitalul Judetean de Urgenta Arad pe sectia de boli infectioase, pe 8 aprilie, de unde este transferat pe sectia de terapie intensiva. El a fost confirmat cu COVID-19 pe 9 aprilie si a murit luni, 13 aprilie. Pacientul suferea de diabet zaharat de tip II.

Deces 338 – Este vorba despre un barbat de 52 de ani din judetul Mures. El a fost internat in spitalul Clinic Mures pe sectia de boli infectioase pe 8 aprilie, cu dispnee si tuse. A fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 8 aprilie si a murit pe 11 aprilie. Suferea de hipertensiune arteriala si boala cardiovasculara.

Deces 339 – Este vorba despre un barbat de 78 de ani din judetul Galati, internat in Spitalul Clinic Galati, pe 13 aprilie, cu urmatoarea simptomatologie: stare letargica, cianoza, saturatie de oxigen scazuta, pacientul fiind intubat. El este unul dintre batranii internati in azilul din Galati care este focar de COVID-19. Initial, i-au fost recoltate probe pentru coronavirus pe 5 aprilie, dar rezultatul a fost negativ. O noua proba a fost recoltata pe 13 aprilie, in aceeasi zi fiind primit rezultatul pozitiv. Barbatul a murit tot pe 13 aprilie. El suferea de dementa si sechele in urma unui accident vascular cerebral.

Deces 340 – Este vorba despre un barbat de 68 de ani din judetul Botosani, care a fost internat in Spitalul Judetean Botosani pe 28 martie. Pe 30 martie a fost transferat in sectia de terapie intensiva a Clinicii de Boli Infectioase Iasi. A fost confirmat cu noul coronavirus pe 30 martie si a murit pe 13 aprilie. Barbatul avea diabet zaharat.

Deces 341 – Este un barbat de 79 de ani din judetul Hunedoara. Pacientul a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Deva, la sectia neurologie, pe 22 martie, cu diagnosticul de accident vascular cerebral acut, hemipareza dreapta si fibrilatie atriala. El a fost confirmat cu noul coronavirus pe 10 aprilie si a murit luni.

Deces 342 – Este un barbat de 59 de ani din judetul Neamt. Pacientul a fost internat in Spitalul Judetean Neamt in perioada 5-19 martie, pentru ciroza hepatica toxica. Ulterior, pe 26 martie, a fost internat in Spitalul Judetean Neamt cu febra si dispnee. A fost confirmat cu COVID-19 pe 3 aprilie si a murit pe 12 aprilie. El suferea de ciroza hepatita toxica.

Deces 343 – Este vorba despre o femeie de 68 de ani din judetul Botosani. Ea a fost internata in Spitalul Judetean Botosani pe 29 martie, cu accident vascular major. Pe 30 martie pacienta a fost transferata pe sectia de neurologie. A fost confirmata cu noul coronavirus pe 13 aprilie si a murit pe 11 aprilie. Femeia suferea de neoplasm si avea in antecedente un accident vascular.

Deces 344 – Este vorba despre o femeie de 66 de ani din judetul Timis. A fost internata in Spitalul Clinic Municipal din Timisoara pe 27 martie, iar o zi mai tarziu a fost transferata la Spitalul de Boli infectioase Victor Babes Timisoara. Pe 29 martie a fost mutata la sectia de terapie intensiva, fiind confirmata cu COVID-19. Femeia a murit pe 13 aprilie. Ea suferea de diabet zaharat, hipertensiune arteriala si obezitate.

Deces 345 – Este vorba despre un barbat de 68 de ani din judetul Neamt, care a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt pe sectia oncologie, pe 9 aprilie. Pacientului i-au fost recoltate probe pentru coronavirus pe 9 aprilie, zi in care a si murit. Pe 11 aprilie rezultatul a venit pozitiv. Pacientul suferea de cancer la faringe.

Deces 346 – Este o femeie de 60 de ani din judetul Mures. A fost internata in Spitalul Clinic Judetean Mures pe sectia de boli infectioase, pe 29 martie, iar o zi mai tarziu a fost transferata la terapie intensiva, unde a fost intubata si ventilata mecanic. Femeia a fost confirmata cu noul coronavirus pe 30 martie si a murit pe 12 aprilie. Pacienta suferea de diabet zaharat si depresie majora. Ea a intrat in contact cu un caz confirmat de coronavirus.

Urmareste LIVE cele mai cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus din Romania si din lume

A.D.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Citeste articolul complet pe www.ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *