CoronavirusStiri

Inca 6 romani au fost rapusi de COVID-19. Bilantul ajunge la 357 de decese

1 minute necesare pentru a citi articolul

Inca sase decese provocate de noul coronavirus s-au inregistrat pe teritoriul tarii, anunta miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

Astfel, bilantul negru in tara noastra ajunge la 357 de decese.

Deces nr. 352 – este un barbat de 64 de ani din judetul Arada, care a fost internat pe 8 aprilie in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, la sectia gastroenterologie. Pe 10 aprilie a fost transferat la sectia de terapie intensiva, unde i s-au recoltat probe pentru coronavirus. Barbatul a fost confirmat cu COVID-19 pe 11 aprilie si a murit pe 14 aprilie. El avea in antecedente un atac vascular cerebral hemoragic, hemiplegie dreapta, hipertensiune arteriala si atrofie corticala.

Deces nr. 353 – este o femeie de 50 de ani din Sibiu, internata in stare grava in Spitalul Clinic Judetean Sibiu pe 14 aprilie. In aceeasi zi i-au fost recoltate probe pentru coronavirus si a fost confirmat diagnosticul. Tot marti, femeia a murit si nu se cunoaste daca avea antecedente patologice.

Deces nr. 354 – este o femeie de 77 de ani din judetul Vrancea. Ea a fost confirmata cu COVID-19 pe 14 aprilie, zi in care a si decedat. Pacienta suferea de insuficienta renala cronica (dializa), insuficienta hepatica, insuficienta cardiaca, sechele in urma unui infarct miocardic acut si hepatita cronica cu virus C.

Deces nr. 355 – este un barabt de 74 de ani din Botosani, care a fost internat pe 7 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati – Botosani pe Sectia medicina interna. El a fost confirmat cu COVID-19 pe 9 aprilie, iar pe 14 aprilie a murit. Pacientul suferea de hipertensiune arteriala si boala cardiovasculara.

Deces nr. 356 – este o femeie de 82 de ani din judetul ALba, care a fost internata pe 8 aprilie in Spitalul Municipal Blaj. I-au fost recoltate probe pentru coronavirus pe 6 aprilie, rezultatul fiind pozitiv pe 7 aprilie. Pacienta a murit pe 14 aprilie, marti. Ea suferea de bronhopneumopatie bilaterala SARS-CoV-2 si insuficienta respiratorie acuta.

– revenim cu detalii –

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Citeste articolul complet pe www.ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *