Stiri

La Nadlac se asteapta 8 ore

1 minute necesare pentru a citi articolul

In continuare se inregistreaza timpi mari de asteptare la intrarea in tara din Ungaria, atat prin PTF Nadlac, cat si la Nadlac II si Bors.

Potrivit aplicatiei Politiei de Frontiera, „Trafic online”, pentru intrarea in tara, la Nadlac se asteapta 480 de minute, la Nadlac II se asteapta 150 de minute, iar la Vama Bors timpul de asteptare este de 180 de minute.

Pentru iesirea din tara a autoturismelor se asteapta 180 de minute la Nadlac, 30 de minute la Nadlac II si 40 de minute la Bors.

Si camioanele asteapta, la Nadlac II, 210 minute pentru intrarea in tara si 50 de minute pentru iesire.

Potrivit Politiei de Frontiera, la Nadlac sunt deschise 7 artere pentru intrare si 6 artere pentru iesire.

„Timpi de asteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea in tara. Pe sensul de iesire din Romania: valori mari de trafic si verificari amanuntite ale autoritatilor de frontiera ungare”, a precizat Politia de Frontiera.

Si sambata s-au inregistrat mari timpi de asteptare in vamile de la granita cu Ungaria, unii dintre soferi declansand un protest spontan.

Pe durata starii de alerta, persoanele care vin in tara dintr-o calatorie internationala nu mai sunt obligate sa stea doua saptamani in carantina institutionalizata si se pot izola la domiciliu, impreuna cu familia.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *