Stiri

O fetiță de 9 ani ar fi fost violată în toaleta școlii de un coleg. Autoritățile au fost sesizate

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 18:24

353 citiri

O persoană din localitatea teleormăneană Mârzăneşti a sunat duminică 2 octombrie, la 112, pentru a reclama că în urmă cu cinci zile nepoata sa a fost violată în toaleta şcolii la care învaţă.

Poliţia anunţă că a deschis o anchetă şi că a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi Inspectoratul Şcolar despre această sesizare.

Duminică, în vizită la femeie a mers o mătuşă căreia mama i-a povestit ce s-a întâmplat, femeia decizând să sune la 112.

„În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzăneşti, judeţul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgenţă 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la faţa locului din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unităţii de învăţământ din localitatea Mârzăneşti”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Oficialii Poliţiei precizează că au sesizate DGASPC Teleorman şi Inspectoratul Şcolar, iar fetiţa a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situaţiei de fapt, împreună cu tutorele acesteia. Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol”, urmând a se propune soluţie legală, prin Parchet.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *