Stiri

Petrecerea ”Șpriț și lăutari” din Trenul Regal a fost anulată. Anunțul CFR Călători după criticile Casei Regale a României

1 minute necesare pentru a citi articolul

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 21:59

130 citiri

CFR Călători a reziliat contractul cu firma privată care urma să organizeze de 1 Decembrie o petrecere în Trenul Regal, intitulată ”Șpriț și lăutari”, a anunțat luni, 28 noiembrie, compania.

CFR Călători a transmis, într-un comunicat, că ”nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA.”

Compania a adăugat că trenul poate fi închiriat, contra coat, și că a primit o astfel de solicitare din partea unui beneficiar care ”a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate”.

”CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului. În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate. CFR Călători a notificat Beneficiarul, confortm clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, se arată în comunicatul companiei, potrivit Digi24.

Toate cele 80 de bilete pentru respectivul eveniment fuseseră vândute.

Decizia de a face petrecere cu lăutari în Trenul Regal a deranjat însă Casa Regală, care a transmis că este ”aproape o blasfemie”.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *