Stiri

Poliția din Galați a deschis o anchetă, după ce o elevă a unei școli speciale a agresat mai multe persoane pe holul unității de învățământ

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 05 Martie 2024, ora 13:36

115 citiri

Poliția din Galați a deschis o anchetă, după ce o elevă a unei școli speciale a agresat mai multe persoane pe holul unității de învățământ

Mașină de poliție FOTO: Ziare.com

IPJ Galaţi a deschis o anchetă după ce o elevă a unei şcoli speciale din municipiu a devenit agitată şi a agresat o femeie şi un bărbat care se aflau pe holul unităţii de învăţământ.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a anunţat, marţi, 5 martie, un incident petrecut în urmă cu aproape o lună, la o şcoală specială din Galaţi.

Atunci, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi prin apel la 112, de către un cadru didactic dintr-o unitate de învăţământ specială din municipiul Galaţi, despre faptul că o elevă a unităţii şcolare ar fi devenit agitată, manifestând un comportament agresiv faţă de mai multe persoane.

”Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că eleva respectivă, de 13 ani, ar fi aruncat cu diferite obiecte în încăperea în care participa la orele de curs şi ar fi agresat fizic o femeie de 48 de ani şi un bărbat de 41 de ani, aflaţi pe holul unităţii de învăţământ.

Minora a fost preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi sosit la faţa locului şi transportată la o unitate medicală de specialitate, iar persoanele agresate nu au necesitat îngrijiri medicale”, au arătat poliţiştii.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.