Stiri

tiruri blocate în mijlocul drumurilor montane. Ninge fără întrerupere de peste 12 ore VIDEO FOTO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 26 Februarie 2023, ora 18:46

223 citiri

Imagini apărute pe rețelele sociale în după-amiaza zilei de duminică, 26 februarie, arată drumurile montane din județele Bistrița-Năsăud și Suceava imposibil de deszăpezit în condițiile în care mai multe tiruri au rămas blocate.

Mai mulți șoferi au realizat filmări în trafic pe raza celor două județe, care arată situația critică generată de ninsoarea care cade fără oprire din noaptea de sâmbătă spre duminică. Este emis cod portocaliu de vreme severă, iar precipitațiile ar urma să continue până în după-amiaza zilei de luni, 27 februarie.

Mai multe tiruri prost echipate necorespunzător pentru vremea severă au rămas blocate în mijlocul stării, pe drumul european E58, în localitatea Valea Putnei din județul Suceava, în apropierea Pasului Mestecăniș, de asemenea impracticabil.

Tiruri echipate prost au blocat drumul european montan în Suceava FOTO Facebook

Șoferii reclamă că și celălalt pas montan important din zonă, Tihuța, a rămas blocat din cauza tirurilor prost echipate. Pe de altă parte, șoferii acuză drumurile județene de deszăpezirea deficitară.

Tiruri la un pas de accident în județul Suceava

În Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, drumurile sunt înzăpezite, în lipsa acțiunilor drumarilorCiteste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *